+389 (0)75 267 999

Дома Сместување

Двокреветна Соба со Балкон

Модерно декорирана и климатизирана соба е опремена со LCD кабловска телевизија и мини бар. Таа исто така содржи балкон и приватна бања. Слободен тоалетни аксесоари и фен се предвидени.

Содржини: Балкон, Поглед кон градот, кабелски канали, ЛЦД телевизор, клима, биро, гарнитура за седење, греење, поврзани соба(и) на располагање, звучноизолирани, Ламинатни подови, гардеробер/плакар, Туш, Фен за коса, тоалетни аксесоари, тоалет, бања, влечки, минибар, Разбуди-Ме услуга, крпи, постелнина, горните катови достапни само по скали.

  • Квалитетна постелнина
  • Бесплатен паркинг
  • Бесплатен интернет

Трокреветна Соба со Балкон

Модерно декорирана и климатизирана соба е опремена со LCD кабловска телевизија и мини бар. Таа исто така содржи балкон и приватна бања. Слободен тоалетни аксесоари и фен се предвидени.

Содржини: Балкон, Поглед кон градот, кабелски канали, ЛЦД телевизор, клима, биро, гарнитура за седење, греење, поврзани соба(и) на располагање, звучноизолирани, Ламинатни подови, гардеробер/плакар, Туш, Фен за коса, тоалетни аксесоари, тоалет, бања, влечки, минибар, Разбуди-Ме услуга, крпи, постелнина, горните катови достапни само по скали.

  • Квалитетна постелнина
  • Површина: 25 m²
  • Тип на кревет(и): 2 стандардни, 1 на извлекување.

Junior Suite with Balcony

Овие модерно декорирани и климатизирани простории доаѓаат со гарнитура за седење и се опремени со LCD кабловска телевизија и мини бар. Тие исто така содржат балкон и приватна бања. Бесплатни тоалетни аксесоари и фен се предвидени.

Содржини: Балкон, Поглед кон градот, кабелски канали, ЛЦД телевизор, клима, биро, гарнитура за седење, греење, поврзани соба(и) на располагање, звучноизолирани, Ламинатни подови, гардеробер/плакар, Туш, Фен за коса, тоалетни аксесоари, тоалет, бања, влечки, минибар, Разбуди-Ме услуга, крпи, постелнина, горните катови достапни само по скали.

  • Квалитетна постелнина
  • Површина: 25 m²
  • Тип на кревет(и): 2 стандардни, 2 на извлекување.